ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

1. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

images

Στο “solarcenter.gr” στόχος μας είναι η άμεση παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο που μας διευκρινίζεται, μέσα σε 1 εργάσιμη μέρα, αφού έχει γίνει η παραγγελία ή η πληρωμή της. Για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με την ACS Courier και την Γενική Ταχυδρομική για παράδοση των παραγγελιών σας σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ανεξαρτήτου όγκου ή τόπου παράδοσης.

Το κόστος μεταφοράς, συμπεριλαμανομένου της αντικαταβολής, κάθε παραγγελίας, ανεξαρτήτου βάρους, αριθμού τεμαχίων ή τόπου παράδοσης, είναι 5.00 ευρώ και ισχύει για όλη την Ελλάδα, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο σας. Για απομακρυσμένες περιοχές (περιοχές όπου υπερβαίνουν τα 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας του νομού) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινήσεις σχετικά με τον τόπο παράδοσης και για το ενδεχόμενο παράδοσης της παραγγελίας σας σε χρονικό διάστημα που μπορεί να υπερβαίνει τις 24 ώρες.

 

2. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

images (1)

Για παραγγελίες προϊόντων αξίας 80 ευρώ και πάνω, προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά και την υπηρεσία αντικαταβολής στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό τεμαχίων που αγοράσατε ή την περιοχή που επιθυμείτε την παράδοση της εντός Ελλάδας, εφόσον η αξία της ξεπερνάει τα 80 ευρώ, θα σας τα στείλουμε δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στα social media:

       

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 SolarCenter.Gr. All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?